Strand in je hand

Frodo Konijnendijk en ik hebben samen een trendy koffietafelboek gemaakt: Strand in je hand. Er zijn twee versies te bestellen: de mooie softcover en de luxe hardcover.

We hebben veel plezier beleefd aan het maken van Strand in je hand, dat boordevol knipogen en verrassingen zit. Het is namelijk verre van alleen een zen mindful hip koffietafelboek… Dacht je dat? Niets is wat het lijkt. Als je goed kijkt, zit er in iedere foto een grapje verstopt en als je goed leest, bevat elke quote een verhaal.

Je kunt dit boek bestellen op Boekscout.nl en Bol.com, maar natuurlijk ook in iedere boekhandel in Nederland en België.

Een weetje
We zullen hierbij nog een klein wist-je-datje verklappen: de werktitel was ‘Zee op de plee’. Soms moet je het leven niet al te serieus nemen, maar gewoon plezier hebben in de dingen die je doet. Wij hopen dan ook met Strand in je hand iets positiefs te hebben gemaakt.